Informatie & Contact

Pixelsteamer

De webstudio uit Utrecht dat werk maakt van websites die een product of dienst op het web presenteren. De persoon achter Pixelsteamer is Marieke van Campen.

De studio biedt het complete pakket van webdesign, website ontwikkeling en freelance service. Als een project wordt aangepakt, gebeurd dat grondig en projectgericht.

De webstudio is opgericht in 2010 onder de naam Frogtips.nl en in april 2014 verder gegaan onder de naam Pixelsteamer. De naamsverandering kwam tot stand doordat het aangeeft waar de webstudio mee werkt: pixels.

Voor wie

Pixelsteamer werkt graag met bedrijven die geloven in hun product of dienst.
Mensen die een samenwerking zoeken om dat tot uiting te brengen en een website of webapplicatie zien als een centraal middel.

Uw project staat centraal.
Pixelsteamer werkt aan een project per keer. Zo kan alle energie worden gefocust en dat zorgt dan weer voor een beter resultaat.

Locatie

Pixelsteamer is gevestigd in Utrecht.

Grotere kaart bekijken

TELEFOON| 06 - 430 457 63
E-MAIL|contact@pixelsteamer.nl

Marieke

Marieke van Campen. Geinteresseerd in techniek en design. Positief, eigenwijs, onderzoekend. Sinds 2010 webdesigner en daarna ontwikkeld tot front end webdeveloper.

"Wat wordt aangepakt, moet goed gebeuren". Kennis en vaardigheid worden daarom continue aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van design en webdevelopment.

Open Source

Open source software, of free software, is de basis waarmee wordt gewerkt. Met 'free' en 'open' wordt de vrijheid aangeduid. Deze software geeft de vrijheid om het te gebruiken, bestuderen, verbeteren en verspreiden.

  • Bootstrap
  • Silex
  • Twig

Een web app wordt bij voorkeur gemaakt met Silex en Twig.

Voor websites wordt voornamelijk gewerkt met Wordpress, Drupal en Bootstrap. En voor de beeldbewerking wordt zoveel mogelijk GIMP gebruikt en Inkscape voor de vector illustraties.

Handgemaakte beelden/illustraties worden gemaakt en bewerkt met Inkscape, Krita en GIMP.